Linkit

Tästä löytyy linkkejä ja lisäämme niitä tarvittaessa. Täältä löytyy myös linkit Kylähullujen tekemiin hankkeisiin. 

FB-Valtakunnan Kylähullut https://www.facebook.com/valtakunnankylahullut

Suomen Kylät ry https://www.suomenkylat.fi/

Suomen Kylät ry/ Maakunnalliset kyläyhdistykset https://suomenkylat.fi/suomen-kylat/verkosto/maakunnalliset-kylayhdistykset

Suomen Kotiseutuliitto https://kotiseutuliitto.fi/VALTAKUNNAN VIRALLISTEN KYLÄHULLUJEN HANKETYÖSKENTELYÄ

Valtakunnan Virallinen Kylähullu nro 14 Matti Hämäläinen aloitti uuden aikakauden Kylähulluna. Hän teki hankkeen Kylältä kylille Kylähullun tapaan. Myös seuraavat Kylähullut nro 15 Jukka Naukkarinen ja nro 16 Anita Sievänen jatkoivat Matin viitoittamalla tiellä. Klikkaa linkkejä ja voit tutustua Kylähullujen hankkeisiin.

XIV. KYLÄHULLU MATTI: KYLÄLTÄ KYLILLE, 

KYLÄHULLUN TAPAAN- HANKE

Valtakunnan XIV. Virallinen Kylähullu Matti Hämäläinen lähti luotsaamaan ihan uusille ulapoille Kylähullun virkauraa. Hän sai yhteistyökumppanikseen Keski-Suomen Kylät ry:n ja hankerahoituksen järjestyttyä aloitti Matti kierrokset ympäri Keski-Suomea. Hän esitti Kylähullun Monodialogi pähkäilyä ja herätteli osallistumisen ja yhteisöllisyyden merkitystä. Klikkaamalla linkin auki, niin voit tutustua Matin hankkeen "pähkäilyihin":

https://www.aitomaaseutu.fi/kylalta-kylille-kylahullun-tapaan

XV. KYLÄHULLU JUKKA:  KYLÄLTÄ KYLILLE, 

KYLÄHULLUN TAPAAN HANKE

Valtakunnan XV virallinen kylähullu Jukka Naukkarinen jatkoi Matin aloittamaa hanketyöskentelyä Kymenlaakson alueella. Jukka sai yhteistyöhön mukaan Kymenlaakson kylät ry:n ja hankkeen projektipäälliköksi tuli Leena Borg. Hankkeen tavoitteena oli  aktivoida kaakkoissuomalaisia kyliä erilaisten keskustelu- ja työpajatilaisuuksien sekä tapahtumien kautta. Koronapandemia puuttui hanketyöskentelyyn ja Kylähullu-Jukka otti kunnon digiloikan. Verkkotapaamisten kautta Jukka ja Leena saivat toteuttaa hanketta.  Lue lisää klikkaamalla linkkiä:

https://kymenlaaksonkylat.fi/kylilta-kylille-kylahullun-tapaan-kaakkois-suomessa/

XVI. KYLÄHULLU ANITA: HULLUN ÄLYKKÄÄT KYLÄ-HANKE

XVI. Kylähullu Anita Sievänen jatkaa samoilla askelmerkeillä kuin edelliset Kylähullut Jukka Naukkarinen ja Matti Hämäläinen ja hän tekee kylähulluna hankkeen kautta todella arvokasta työtä kylätoimijoiden parissa. Klikkaa linkki auki ja katso mitä hanke voisi tarjota vaikka teidän kyläyhteisölle:

https://www.ppkylat.fi/hullun-alykkaat-kylat/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠